19 Şubat 2012 Pazar

Esila'ma pepee ördüm:)))))

sonunda esilaya ördüğüm pepeeyi bitirdim.gitmeye az bi zaman kala son yarımlara el atmış bulunuyorum:))neyse ben kaçtım saat 1'e 20 " kalmış.ama esila hala uyumamış :))))

4 yorum:

  1. çok güzel olmuş ellerinize sağlık.. size bir site önereyim belki de haberiniz vardır 10marifet.com yaptıklarınızı orada sergileyebilirsiniz. bir de son zamanların trendy çalışması eminim biliyorsunuzdur keçe ben evimde olandan denedim çok zevkli bence sizde denemelisiniz sanırım tam sizlik bişey ben evime ve sevdiklerime hediyelik bir kaç tane yapmayı düşünüyorum. sipariş vericem keçe kumaşını sanırım erzurumda yok ben bulamadım belki siz biliyorsunuzdur. kızınızı öpüyorum:)

    YanıtlaSil
  2. bilmiyorum bellki haberiniz vardır son zamanlarda bir siteye göz atıyorum belki siz de yaptıklarınızı orada paylaşabilirsiniz 10marifet.com

    YanıtlaSil
  3. evet 10 marifeti öyle gezinirken keşfettim üyede oldum ama yayın yapamadım daha doğrusu resimlerimi atamadım ve şuan şifremi falan bile unuttum::)))belki hatırlarsam girerim...keçeyi pasaj.comdan sipariş edebilirsiniz her rengi var çok teşekkürler güzel yorumlarınıza:)))

    YanıtlaSil
  4. keçeyi de buldum taş mağzalrdaki tuhafiyelerde satılıyormuş:)ama ben siparişle getirttim çok güzel şeyler yapıyorum zevkle çalışılıyor..

    YanıtlaSil